Távfelügyelet

Távfelügyelet


A teljes körű védelemhez nem elegendő a biztonsági zár és a riasztórendszer. Ezen eszközök csak a 24 órás folyamatos felügyelettel együtt nyújtanak hatékony biztonságot!

Felügyeleti eszközeink között megtalálhatók a vezetékes, a rádió és a GPRS rendszerű technikák. Mindig az adott feladathoz legjobban illeszkedő megoldást javasoljuk Tisztelt Ügyfeleinknek.

Korszerű, 0-24 órás távfelügyeleti diszpécserközpontunk, fogadja az ügyfeleink objektumaiban lévő biztonsági jelzőrendszerek jelzéseit, amelyre a közöttünk lévő szerződésnek megfelelően reagálunk. Értesítjük Önt, vagy a járőrszolgálat a helyszínre vonul és az eljárási


protokollnak megfelelően azonnal megkezdi az intézkedést. Szükség esetén a hatóságokat is bevonjuk az intézkedésbe.

Jogosultsági zónák kijelölésével szabályozhatja a különböző hozzáférési szinteket (pl.: a raktárba csak az arra kijelölt személyek léphetnek be.)

Bizonyított tény, hogy a távfelügyeleti rendszerrel felszerelt ingatlanokban a sikeres betörés nagyságrendekkel kisebb, mint a védelem nélküli objektumok esetében.

Ön akkor is mindenről időben értesül (betörés, támadás, nyitászárás), ha nincs a védett objektum közelében. Így a biztonság és komfort érzete jelentősen megnövekszik.


Vissza